Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

 “Ömer Hoca’nın Hedefi Milli Takım Olmalı’’

Hatayspor Onursal Başkanı Doç.

Hatayspor Onursal Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Radyospor’da konuk olduğu Anadolu Ateşi programında Gazeteci Salim Manav’ın sorularını yanıtladı. Hatayspor teknik ekibi ve futbolcuları hakkında özel açıklamalarda bulunan Savaş, merak edilen konulara açıklık getirdi.

‘’Ömer Hoca Milli Takıma Çok Yakışır’’

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan ile uzun süre çalışmak istediklerini dile getiren Başkan Savaş, ‘’Ömer Hoca ile 1 yıl daha sözleşmemiz bulunuyor fakat hocamızın bizde sonsuz kredisi var ve kendisi arzu ettiği müddetçe biz uzun süre birlikte çalışmak isteriz. Eğer bir gün Hatayspor’dan ayrılacaksa da hedefi milli takım olmalı diye düşünüyorum. Çünkü o profile ve karaktere uygun bir isim. Bu hedefi amaç edinip, bir gün hedefine ulaşırsa biz de kendisi ile gurur duyarız’’ şeklinde konuştu.

‘’Mame ile Temas Sürüyor’’

Sezon sonu Hatayspor ile sözleşmesi sona erecek olan Mame Biram Diouf hakkında konuşan Savaş, ‘’Futbol Şube Sorumlumuz Ender Yardımcı, yaklaşık 4 aydır Mame’nin menajeri ile görüşme halinde. Sözleşme yenileyip yenilemeyeceğimiz haziran ayında netlik kazanacak fakat oyuncunun kalmak istediğini biliyorum. Kalırsa çok seviniriz çünkü sadece saha içinde değil saha dışında da çok büyük bir oyuncu’’ dedi.

‘’Popülerliğini Sahaya Yansıtmalı’’

Bu sezon ara transfer döneminde kadroya dâhil edilen Yassine Benzia ve Mahmoud Kahraba transferlerine değinen Onursal Başkan Lütfü Savaş, ‘’İki oyuncuyu da 6 aylığına kiraladık. Benzia’da opsiyon hakkımız yok fakat Kahraba’nın sözleşmesinde opsiyon maddesi yer alıyor. Arzu ettiğimiz takdirde sözleşmede yer alan ücret karşılığında Kahraba’nın bonservisini alabiliriz fakat oyuncunun şu ana dek göstermiş olduğu performans pek tatmin edici değil. Popüler bir futbolcu ama bu popülerliğini kalan 8 maçta da sahaya yansıtamazsa bonservisini almayız’’ diye konuştu.

‘’Şartlar Oluşursa Anlaşabiliriz’’

Haziran ayında sözleşmesi sona erecek olan bir başka oyucu Adama Traore hakkında yöneltilen soruyu da yanıtsız bırakmayan Savaş, ‘’ Traore son 2 sezonda toplam 60 maça çıkmış olsaydı sözleşmesi opsiyon gereği otomatik olarak 1 yıl daha yenilenecekti. Afrika Kupası ve yaşadığı sakatlıklar buna engel oldu. Dolayısıyla sezon sonu serbest kalacak. Biz Hatayspor olarak teklifimizi yapacağız. Oyuncu da eğer takımda kalmak ister ve uygun şartlar oluşursa biz anlaşmaya hazırız’’ dedi. -Ahmet Doruk Alkan-