Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Onlarca lastik kullanılamaz hale geldi

Hatay’ın Payas ilçesinde D91

Hatay’ın Payas ilçesinde D91 karayolu üzerinde yer alan Hasan İnan’a ait lastik deposunda geçtiğimiz gün gece saatlerinde büyük bir yangın çıktı. Yangın, Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin yaklaşık üç saat süren yoğun çalışması sonucunda kontrol altına alınabildi. Ancak, depo ve yanında bulunan satış mağazası tamamen kullanılamaz hale geldi.
Yangın sırasında depoda bulunan onlarca lastik, yüksek ısının etkisiyle küle dönerek satılamaz hale geldi. İş yeri sahibi Hasan İnan, yangının verdiği maddi zararın büyük olduğunu belirterek şunları söyledi:
“Gece saat 23.45’te alarm aldık, ancak yetişene kadar yangın hızla büyümüştü. Lastik bölümü alevlere teslim olmuştu. İtfaiyenin sonradan yoğun müdahalesi yangını kontrol altına almamızı zorlaştırdı. Sonunda iş yerimiz tamamen kül oldu. Şu an çok yüksek bir zararla karşı karşıyayız.”
İtfaiyenin zamanında müdahalesiyle yangın çevredeki diğer iş yerlerine sıçramadan söndürüldü. Yangının çıkış nedeni ise yapılacak olan detaylı inceleme sonrası belirlenecek.- Yusuf Cemil Karaçay-