Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öntürk: ‘’ Defne’nin Canlanması İçin Çalışacağım’’

Hatay’ın Defne ilçesinde seçim

Hatay’ın Defne ilçesinde seçim kampanyasını sürdüren Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Defne halkının beceriksiz yönetimden ziyade gerçek belediyeciliğe ihtiyaç duyduğunu vurguladı.

Öntürk, ilçe teşkilatları ve Cumhur İttifakı Defne Belediye Başkan Adayı Gökhan Köse ile birlikte Defneli vatandaşlarla iftar programında bir araya geldi. Defne’nin uzun süredir unutulmuş bir ilçe olduğunu belirten Öntürk, Defnelilerin artık gerçekleri daha net gördüğünü dile getirdi.

Cumhur İttifakı’nın, Defne ve Hatay’ı ayağa kaldıracak projelerle dolu olduğunu vurgulayan Öntürk, “10 yıldır beceriksiz yöneticilerin elinde olan Hatay Büyükşehir Belediyesi, Defne başta olmak üzere diğer 14 ilçeyi de geride bıraktı. Hükümetimiz, Hatay’da belediyenin yapması gereken hizmetleri de üstlenerek vatandaşlarımızı mağduriyetten kurtarıyor. Ancak önümüzdeki 5 yıllık süreçte Hatay’ın ayağa kalkması için gerçek belediyeciliğe ihtiyaç var.” dedi.

Defne’nin tarım, turizm ve sanayi alanlarında yeniden canlanması için Cumhur İttifakı kadrolarına ihtiyaç olduğunu belirten Öntürk, tüm Defneli hemşehrilerden ilçe belediye başkanlığı seçiminde Gökhan Köse’ye, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde de kendisine destek vermelerini istedi.

(Yusuf Cemil Karaçay)