Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öntürk: “Hatay Kazandı, Birlik Kazandı”

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, sıkıntılı bir sezon geçiren Hatayspor’un kritik son maçında takımını yalnız bırakmadı.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı

Başkan Öntürk, Hatayspor’un ligde kalma umutlarının sona erdiği maç öncesinde soyunma odasını ziyaret ederek takıma moral verdi. Soyundurma odasında yaptığı konuşmada, teknik ekibe ve oyunculara seslenen Öntürk, “Kardeşlerim, bir yıldır büyük bir mücadele veriyorsunuz. Verdiğiniz çaba takdire şayan. Bugün son maçımız. 1 milyon 700 bin Hataylı sizin için dua ediyor ve bu zorlu yılın sonunda galip geleceğinize inanıyor. Sizlere herkes güveniyor. Rahat olun, sahaya çıkın ve normal futbolunuzu oynayın. Bu maçı kazanacaksınız, sizlere inanıyoruz. Maçtan sonra hep beraber kutlama yapacağız. Tüm ödemeler bizden, endişe etmeyin. Ligde kalırsak herkese 400 bin lira prim vereceğiz. Stres yapmayın, siz zaten yeteneklisiniz. Mücadeleyi verin ve sevinci hep birlikte yaşayalım” şeklinde konuştu.

“Bugün Hatay’ın bayramı”
Öntürk’ün bu konuşmasının ardından sahaya çıkan Hatayspor, rakibini 2-0 yenerek ligde kalmayı başardı. Maçı tribünden heyecanla takip eden Başkan Öntürk, maç sonrasında, “6 Şubat asrın felaketiydi. Acımız büyüktü. Bugün bize bunu Hatayspor yaşattı. Tüm futbolcuları tebrik ediyorum. Taraftarlarımızı kutluyorum. Hatay halkının bugün bayramı, hayırlı olsun” dedi.
Öntürk, konuşmasında Hatayspor’un şehrin motivasyon kaynağı olacağını ve birlik beraberlik ve kardeşlik bağlarını güçlendireceğini vurgulayarak, “Hatayspor zor şartlarda mücadele etti, taraftarlar da bu sıkıntılara ortak oldu. Şimdi daha kurumsal bir takım oluşturacağız. Borçsuz, başarılı ve sürekli bir lig takımı olacak. Bunun için her türlü çalışmayı yapacağız” şeklinde konuştu.

“Hatay Kazandı, birlik kazandı, beraberlik kazandı”
Maç sonrasında açıklamalarına devam eden Öntürk, “Hatay kazandı, birlik kazandı, beraberlik kazandı. Şimdi inşallah, bu takımı daha kurumsal bir hale getireceğiz. Borçsuz, başarılı ve sürekli bir lig takımı haline getireceğiz. Bunun için her türlü çalışmayı yapacağız” diyerek takımın geleceğiyle ilgili umutlu bir tablo çizdi. Ayrıyeten Öntürk maç öncesi verdiği 400 bin TL prim müjdesini galibiyet sonrası 500 Bin TL olarak açıklayarak yönetim olarak ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Başkan Öntürk, tüm kulüp çalışanlarına teşekkür ederek, “Hatay eğlenebilir, Hatay istediği gibi gezebilir. Allah hepinizden razı olsun” diyerek Hatayspor’un ligde kalmasının mutluluğunu vurguladı. – İlyas Yiğit-