Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öntürk ve Dönmez ‘’İki Mehmet olarak yapacak çok işimiz var’’

İskenderun Denizciler Mahallesi’nde bulunan

İskenderun Denizciler Mahallesi’nde bulunan Sevgi Alpaydın Çok Amaçlı Salonu, İskenderun’da gerçekleşen önemli bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Cumhur İttifakı’nın Hatay Büyükşehir ve İskenderun Belediye Başkan Adayları Mehmet Öntürk ve Mehmet Dönmez, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve esnafla bir araya gelerek seçim vaatlerini açıkladılar.
İki Mehmet olarak tanımlanan adaylar, “Memleketimiz için yapacak çok işimiz var. Biz bunun bilincindeyiz ve halkımızın desteğiyle bu görevin altından kalkacağız.” diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdiler.
Programda söz alan İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, bölgenin eksikliklerini gidermek ve uzun vadeli projelerle hizmet sunmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. “Birlikte hareket ederek her sorunun üstesinden geleceğiz. İhtiyacımız olan irade ve güç bizde var.” şeklinde konuştu.
Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk ise, rakiplerini eleştirerek, “10 yıldır hizmet üretemeyen bir yönetimle karşı karşıyayız. Hatay’ın potansiyelini ortaya çıkarmak ve kente yeniden can vermek için buradayız.” dedi. “Bu kenti ayağa kaldırmak bizim tarihi sorumluluğumuzdur.” şeklinde konuşan Öntürk, halkın desteğiyle Hatay’ı daha ileriye taşıyacaklarını vurguladı. – Yusuf Cemil Karaçay-