Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Orman Haftasında Yeşil Dokunuş

Hatay’ın İskenderun ilçesinde bulunan

Hatay’ın İskenderun ilçesinde bulunan Orman İşletme Şefliği, Orman Haftası dolayısıyla kent merkezinde doğayı yeşillendirmek amacıyla vatandaşlara badem ve defne fidanı dağıtımı gerçekleştirdi. 21 Mart tarihinde başlayan Orman Haftası’nı kutlamak adına düzenlenen etkinlik, İskenderun’un çeşitli noktalarında gerçekleştirilen fidan dağıtımıyla renklendi. Sabahın erken saatlerinde Şehit Pamir Caddesi üzerinde bulunan Havuzlu Çarşı girişinde Orman İşletme ekipleri tarafından yapılan fidan dağıtımında, yaklaşık 1000 fidanın dağıtımı kısa sürede tamamlandı.

 

Muhafaza memuru Salih Çelikçi, İskenderun Orman İşletme Şefliği olarak defne ve badem ağacı fidanlarının dağıtımını gerçekleştirdiklerini belirterek,

“Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz bir etkinlik. Orman Haftası dolayısıyla bugün toplamda 7-8 farklı noktada aynı fidan dağıtımını gerçekleştirdik. Yeşil bir ülke için, yeşil bir Türkiye için, bu tür çalışmalar Türkiye’nin dört bir yanında yapılıyor. Biz de İskenderun Orman İşletmesi olarak burada fidan dağıtımı yapıyoruz. Şu anda yaklaşık 1000 fidan bulunuyor ancak toplamda 10 bin fidanın dağıtımı yapıldı” dedi.

(Adil Yeşildağ)