Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Orta Hakem vermedi,

VAR Hakemi de uyarmadı

VAR Hakemi de uyarmadı

Bordo-Beyazlıların 2 penaltısının verilmediği maçta:

Trabzon:2 Hatay:0

  • HAKEMLER: Yaşar Kemal Uğurlu*, Tarık Ongun**, Serkan Çimen**
  • VAR HAKEMİ: Atilla Karaoğlan*
  • TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır**, Peres**, Edgar***, Hugo***, Denswil** (Dk. 76 Trondsen), Berat Özdemir***, Dorukhan Toköz ***(Dk. 86 Abdulkadir Parmak), Hamsik***, Bakasetas*** (Dk. 63 Abdülkadir Ömür), Djaniny*** (Dk. 64 Siopis), Cornelius*** (Dk. 77 Koita)
  • HATAYSPOR: Munir***, Fatih Kurucuk**, Burak Can Çamoğlu *(Dk. 30 Sadık Baş*), Falette**, Adekugbe**, Sackey**, Riberio*** (Dk. 90 Bertuğ Özgür Yıldırım), Burak Öksüz** (Dk. 46 Popov***), Saint-Louis** (Dk. 46 El Kaabi**), Lobjanidze**(Dk. 46 M. Mert**), Diouf**

Spor Toto Süper Lig’in 17. Haftasında, Trabzonspor, ilk yarıda kazandığı gollerle Hatayspor’u  2-0 yendi. Maça, ev sahibi ekip hızlı başladı. Hatayspor da oyunu kendi sahasında kabul etti. 15.dakikada Cornelius’un pasında, Djaniny’nin ceza yayı üzerinden yerden şutunda, kaleci Munir topu kurtardı. 20. dakikada Bakasetas’ın şık pasında savunmanın arkasında topla buluşan Hamsik’in yerden şutunda, kaleci Munir yatarak yine başarılı bir kurtarış yaptı.

24. dakikada, Trabzonspor’un beklenen golü geldi. Berat Özdemir’in pasında Cornelius, topu sol taraftaki Djaniny’nin önüne bıraktı. Bu futbolcu da falsolu plase bir vuruşla topu ağlara bıraktı, 1-0. 33. dakikada Hatayspor atağa kalkarken, top kaptırdı. Hamsik’in pasında, ceza alanı dışından Bakasetas’ın sert şutunda, kaleci Munir iki hamlede topu kontrol etti.

38. dakikada Trabzonspor’un soldan gelişen atağında yapılan ortada, Cornelius, penaltı noktası civarından gelişine sert bir vuruşla topu üst ağlara bıraktı, 2-0. Devreyi, Trabzonspor, çok üstün bir oyun sonunda 2-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya, Hatayspor 3 değişiklikle başladı. Saba, Burak ile Dylan Louis çıktı, yerlerine M.Mert, Popov ile El Kaabi girdi. 2.yarının ilk dakikasında, Hatayspor, rakip kalede gole çok yaklaştı. Sağdan gelişen atakta M.Mert klas bir pasla topu Diouf’a aktardı. Bu futbolcu, uçarak kafa şutu attı, kaleci Uğurcan topu güçlükle kornere atabildi.

Hemen 2 dakika sonra bu kez Diouf gol pozisyonuna girdi, 6 pasta yere indirildi, hakem “devam” dedi. 59.dakikada M.Mert’in ortasında, El Kaabi’nin kafa şutunda top, kalecide kaldı. Bordo-Beyazlılar, bu yarıda ilk yarıya göre çok daha atak, rakip kalede gol arayan, pas yapabilen bir oyun şeklinde görüldü.

72.dakikada, Trabzonspor ceza sahasındaki ikili mücadelede, top, Trabzonspor’lu futbolcunun eline çarptı, hakem “devam” dedi, VAR da uyarmadı. 85.dakikada Trabzonspor, Abdulkadir ile gole çok yaklaştı, Munir önledi. 87.dakikada ev sahibi ekibin atağında, yine kaleci Munir başarılıydı ve tehlikeyi önledi.

Sonuçta ilk yarıda çok kötü oynayan, ikinci yarıda ise başa baş, hatta zaman zaman daha üstün oynayan ve rakibine baskı kuran bir Hatayspor vardı ve maçı, ev sahibi ekip 2-0 kazandı. -Cemil Yıldız-