Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ortak Akıl – Antakya Platformu: Hatay’ın Geleceği İçin Çalıştay Düzenliyor

Ortak Akıl-Antakya Platformu, uzmanların

Ortak Akıl-Antakya Platformu, uzmanların bir araya gelerek kentin geleceğini şekillendirdiği önemli bir çalıştay düzenliyor. Çalıştay, 23-24 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek. Çalıştayın ilk günü, Arsuz Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek ve saat 14.00-18.00 arasında yapılan 1. Oturum ile başlayacak.

İkinci gün, 24 Ağustos Perşembe günü, Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda (Expo Alanı) gerçekleştirilecek olan çalıştayın devamında, saat 10.00-13.00 arasında 2. Oturum, ardından saat 14.00-18.00 arasında 3. Oturum yapılacak.

Ortak Akıl-Antakya Çalıştay’ında; Prof. Dr. Ece Ceylan Baba, Emre Arolat, Murat Tabanlıoğlu, Eda Yazkurt Pelenk, Şerif Süveydan, Emekli Büyükelçi Mithat Rende, Rahel Butros, Dr. Öğr. Üyesi Gülsün Tanyeli, Prof. Dr. Can Binan, Sevim Aslan, Prof. Dr. Mustafa Hamdi Sayar ve Prof. Dr. Neslihan Dostoğlu gibi alanlarında uzman isimler, yer alıyor.

Ortak Akıl-Antakya Platformu 6 Şubat depreminden sonra kurulan; depremin yaralarının sarılması, kentin sürdürülebilir büyümesini ve gelişimini sağlamak için kurulmuş bir platformdur. – Yusuf Cemil Karaçay –