Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özel: “Bugün Seçim Olsa İktidarız”

CHP Genel Başkanı Özgür

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı canlı yayında, partisinin son anket sonuçlarına dair değerlendirmelerde bulundu. Sözcü TV’de duayen gazeteci Uğur Dündar’ın sorularını yanıtlayan Özel, “Anketlerde keyfimiz yerinde. Bizi 34, AK Parti’yi 32 veya 31 olarak ölçenler var; bizi 31, AK Parti’yi 29 olarak ölçenler de var. Bir ankette ise 29 ile 28 gördüm. Bugün seçim olsa biz iktidarız” dedi.
Özel, anketlerin kesin sonuçlar vermediğini belirterek, “Seçim zamanı gelmeden hiçbir şey belli olmuyor. Son yerel seçimde kararsızların verdiği güzel kararı hatırlatmak isterim. Biz anketlerde birinci parti olmayı sürdürmek istiyoruz ama süreçleri iyi yönetmek önemli. Kurultayda partiyi yüzde 14-16 bandında aldık, seçimi 38 ile sonuçlandırdık” ifadelerini kullandı.
Genel Başkan Özgür Özel, CHP’nin iktidar olma ihtimalini değerlendirirken, “22 yıl boyunca Tayyip Bey’in partisi birinci partiydi. Ancak 22. yılın sonunda biz birinci parti olduk. Bugün seçim olsa biz iktidarız. İlk telefonu ben açtım, ilk ziyarete ben gittim. Sonra da onlar bize geldi. Bunu ‘normalleşme’ olarak tanımlıyorum. Biz düşman değiliz, biz bu ülkenin birinci ve ikinci partisiyiz” şeklinde konuştu. – Yusuf Cemil Karaçay-