Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özel: “CHP’yi Bölmek İsteyenlere Karşı Birlikteyiz!”

CHP Genel Başkanı Özgür

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin İstanbul il danışma kurulunda yaptığı konuşmada, CHP içindeki tartışmaların ve bölünme beklentilerinin karşısında durdu. Özel, “Birileri bekliyor ki tartışacağız, kendi içimize düşüp onların yakasını bırakacağız, milletin meselelerini konuşmayı, Türkiye’nin, siyasetin gerçek gündemini takip etmeyi bırakacağız. Bekliyorlar ki birbirimize düşeceğiz, onları kötü yönetimlerine rağmen sorumluluklarıyla baş başa bırakacağız. Yok öyle yağma” şeklinde konuştu.

CHP’nin içeriden bölünmesini umanlara tepki gösteren Özel, partilerinin değişim ve yenilik vizyonunu vurguladı. Özel, “Biz yeniyi, değişimi, ikinci yüzyıldaki yeni Türkiye anlayışını, birinci yüzyıldaki devrimlere sahip çıkan ruhla dünyayı görerek, siyaseti içeride ve dışarıda doğru okuyarak, kimselerin peşine takılmadan, kendinden emin, örgütüne güvenen, milletine sahip çıkan bir anlayışla, altı oktaki her bir ilkeyi, bu çağda olması gerektiği gibi geçmişi sahiplenip bugüne doğru yorumlayarak hep birlikte ilerleyeceğiz” dedi.

Konuşmasında, CHP’nin kimsesizlerin kimsesi olduğunu ve her derdin bir çaresinin CHP’de bulunduğunu belirten Özel, “Onlarla birlikte iktidara ulaşacağız” ifadelerini kullandı. Ayrıca, parti içindeki tartışmalara istemeden katılanları anlayışla karşılamakla birlikte, kötü niyetli olanları reddettiğini belirtti. Özel, bu kişilerin parti ve ülkenin geleceğiyle uyumsuz olduğunu vurgulayarak, bu tutumları kökünden reddettiğini söyledi. – Volkan İcil-