Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özel Eğitim öğrencileri,

Serada domates yetiştirdi Pazarda

Serada domates yetiştirdi

Pazarda Sattılar…

Zihinsel engelli öğrencilerin eğitim gördüğü Antakya Özel Eğitim ve Uygulama Okulu’nun öğrencileri, Antakya Belediyesi tarafından organize edilen özel bir etkinliğe katıldı. Zihinsel engelli çocuklar, etkinlik kapsamında, Bilim Merkezi’nde bulunan serada yetiştirilen domatesleri kendi elleriyle hasat ederek, semt pazarında sattılar. Öğrenciler, hasat ettikleri domatesleri engelsiz pazar tezgahında satarak, okullarında kurulacak kedi evleri için gelir elde ettiler.
Hasat ettikleri domatesleri, Antakya Belediyesi tarafından Bağrıyanık Mahallesi semt pazarında kurulan engelsiz pazar tezgahına taşıyan özel öğrenciler, semt pazarına da ayrı bir renk kattılar. Tezgahın başına geçerek, bir pazarcı edasıyla satış yapan özel öğrencilerin bu çabalarına kayıtsız kalmayan vatandaşlar, evlerinin domates ihtiyacını engelsiz pazar tezgahından karşıladılar.
Engelsiz pazar tezgahından, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, birlikte alışveriş yaptı. -Mutlu Yanık-