Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özel: “Hataylıları yalnız bırakmayacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay’da sivil toplum kuruluşları ve oda temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıda, partinin Hatay’daki sorunlara duyarsız kalmayarak şehri yalnız bırakmayacakları ve çözüm önerileri sunmaya devam edecekleri vurgulandı.

Hatay’daki bir otelde gerçekleştirilen basına kapalı toplantının ardından basın açıklaması yapan Özel, “Hatay artık ayağa kalkmak istiyor” ifadelerini kullandı. Toplantının yoğun katılımla gerçekleştiğine dikkat çeken Özel, “Bu bir başlangıç toplantısıydı. Biz 3 kez salon değiştirerek Hatay’ın en büyük salonunu aldık ve yine de tıklım tıklımdı” dedi.

Toplantıya katılan milletvekilleri ve gölge bakanlar, sorunları dinleyerek çözüm önerileri üzerinde çalışacaklarını belirtti. Özel, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin güçlü kasları var. Onlardan istifade edilecek. Bundan sonra beni çok daha fazla Hatay’da göreceksiniz” dedi.

Hatay’daki süreçlere yönelik eleştiriler aldıklarını ancak toplantıda bolca teşekkür ve övgü duyduklarını ifade eden Özel, “Notlarımızı aldık. Dersimize en iyi şekilde çalışıp Hatay’a tekrar tekrar geleceğiz. Meclis kürsüsünde ve grup toplantılarında Hatay’ın sorunlarını dile getirmeye devam edeceğiz” diye ekledi.

Özel, Hataylıları yalnız bırakmayacaklarını ve seslerini duyurmak için çözüm önerilerini masaya koymaya devam edeceklerini vurguladı.