Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özgün” Halkımızın yüzünü güldürmek görevimiz”

CHP’nin Defne belediye başkanlığı

CHP’nin Defne belediye başkanlığı için aday gösterdiği Halil İbrahim Özgün, sahada gördükleri desteğin kendilerini mutlu ettiğini kaydederek; ”Halkımızın yüzünü güldürmek bizim görevimiz, destekleri vicdanımıza dokunuyor” dedi.

Defne CHP adayı Halil İbrahim Özgün’ün seçim gezi, ziyaretlerindeki mesajlarından özet başlıklar:
-Toygarlı Mahallesi’nde gerçekleştirdiğimiz toplantı sonrasında Yusuf Gülü, Mehmet Aykaç ve Ali Aykaç ağabeylerimizin evlerine misafir olup, kahvelerini içtik.
Derdimiz ve gayemiz Defne’deki her eve huzur getirmek. Vatandaşlarımızın iyiliği için gecemizi gündüzümüze katmaya hazırız. Misafirperverliklerinden ötürü Yusuf Gülü, Mehmet Aykaç ve Ali Aykaç ağabeylerimize teşekkür ediyoruz.

Toygarlı Mahalle muhtarımız İbrahim Karaoğlu eşliğinde halkımız ile istişarelerde bulunduk.
Halkımızın fikirlerini önemsiyor ve dikkate alıyoruz. Hizmet yaparak, mutluluk yayacağız.
-Sesimizi duyurabildiğimiz kadar duyurup, umutlarımızı yeniden inşa edeceğiz. Bizleri ağırlayan bütün dava arkadaşlarımıza ve muhtarımıza teşekkür ediyoruz.

Koçören Mahalle muhtarımız Süreyya Çalıcı ve kıymetli Koçören halkıyla bir araya geldik.
Yorulmak nedir bilmeden çalışmalıyız, bu kentin toparlanmaya çok ihtiyacı var. Bizler bunun farkındayız ve halkımızın desteğiyle birlikte başaracağız.
Bizi bağrına basıp, Mahallesi’nde ağırlayan kader ortaklarımıza, parti dostlarımıza ve desteklerini esirgemeyen muhtarımıza teşekkürü bir borç biliriz.

Harbiye Mahallesi’nde, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Nihat Matkap ve Hatay Milletvekilimiz Mehmet Güzelmansur ile kıymetli halkımızın gönüllerine su serpmeye geldik.
Acılarımızı beraber saracağız ve bu kenti umut ışıklarıyla dolu yarınlara taşıyacağız.
-Her alkışınız yüreğimize, ağzınızdan çıkan her destek sözcüğü vicdanınımıza dokunuyor. Bu maneviyatla terimizin son damlasına kadar yanınızda olacağız.
Bu güzel ağırlama için partili yoldaşımız Sayın Ekrem Ateş’e çok teşekkür ediyoruz.” – Yusuf Cemil Karaçay-