Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Palut Konyaspor, Toysal Hekimoğlu Trabzon’da

Hatay’ın 2 Teknik Direktörü

Hatay’ın 2 Teknik Direktörü yeni takımlarla anlaştı:

İkisi de Hatayspor forması giymiş, ikisi de Hatayspor’da teknik direktörlük yapmış, ikisi de Hatayspor’a şampiyonluklar yaşatmış iki başarılı teknik direktör… İlhan Palut ile Bayram Toysal’dan söz ediyoruz.
Kısa süre öncesine kadar Göztepe’de çalışan İlhan Palut, bu kulüple yollarının ayrılmasından sonra gelen teklifleri değerlendirdi ve içlerinde en uygun olan, İttifak Holding Konyaspor Kulübü ile anlaşmaya vardı.
İsmail Kartal ile yollarını ayıran Konyaspor’da yönetim, teknik direktör sorunu çözüme kavuşturmak için de düğmeye bastı.
Konyaspor, en son Göztepe’de görev alan İlhan Palut ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Kariyerinde, Hatayspor ve Göztepe takımları bulunan Palut, Göztepe’de 47 maçta 15 galibiyet, 14 beraberlik ile 18 mağlubiyet elde etti ve maç başı 1.26 puan ortalaması tutturdu.
TOYSAL ‘HEKİMOĞLU TRABZON’DA
Hatayspor’da, 4 yıl önce ikinci ligde küme düşme tehlikesinin yaşadığı süreçte adeta ateşten gömlek giyerek takımın başına geçen Bayram Toysal, aynı sezon Bordo-Beyazlı ekibin ligde kalmasını sağlamıştı.
Bayram Toysal, daha sonra takımdan ayrıldı, yeniden görev teklifi aldı ve görev yaptı. Ancak Bayram Toysal’ın Hatayspor’daki dönemi çok uzun sürmedi ve ayrıldı. Bayram Toysal, Hekimoğlu Trabzon’un yeni teknik direktörü oldu.
1-1 beraberlikle tamamlanan Kahramanmaraşspor karşılaşması öncesinde başka bir takımla görüştüğü gerekçesiyle istifa eden 2. Lig ekibi Hekimoğlu Trabzon’un teknik direktörü Osman Özköylü’nün yerine, sezon sonuna kadar Bayram Toysal getirildi. Bayram Toysal, dün görev üstlendiği Hekimoğlu Trabzon takımını, 2. Lig’de şampiyon yapmak hedefiyle kolları sıvadı.
ANTAKYA, Hatay’ımızın çok değerli iki teknik direktörü, İlhan Palut ile Bay-ram Toysal’ı yeni görevleri dolayısıyla tebrik eder, başarı diler. -Cemil Yıldız-