Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Parti transferi yaptı, emekliye müjde verdi

Üsküdar Belediyesi Başkanı Sinem

Üsküdar Belediyesi Başkanı Sinem Dedetaş, göreve geldikten sonra hayata geçirdiği ilk vaadini gerçekleştiriyor. Belediye, ilçede oturan emeklilere yıllık 5 bin TL’lik pazar alışverişi desteği projesini başlattı.

AKP’den CHP’ye geçen Üsküdar Belediyesi’nin bu projeyi başlatması, ilçede yaşayan emeklilere sağlanacak desteklerin artırılması adına önemli bir adım olarak nitelendiriliyor. Başkan Dedetaş, projeyi sosyal medya hesabından duyurdu ve başvuru süreciyle ilgili detayları paylaştı.

Proje kapsamında, Üsküdarlı emeklilerin yıllık 5 bin TL’lik pazar alışverişi desteğinden faydalanabilmeleri için başvuruların 15-25 Mayıs tarihleri arasında Üsküdar Belediyesi internet sitesi üzerinden veya belediyeye bizzat başvuru yaparak Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü üzerinden gerçekleştirileceği belirtildi.

Başvuru sırasında gerekli belgelerin de açıklandığı projede, kişisel bilgilerin yanı sıra E-Devlet üzerinden alınacak belgelerin de teslim edilmesi gerektiği belirtildi. Bu belgeler arasında nüfus cüzdanı fotokopisi, cep telefonu numarası, tapu bilgileri sorgulama, adıma tescilli araç sorgulama, emekli aylık bilgisi ve ikametgah belgesi yer alıyor. – Duygu Ertaş-