Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Video Haber

Payas’da kardeşlik sofrası …

Birlik, beraberlik pekiştirildi …

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Ramazan dolayısıyla Hatay’ın 15 ilçesinde kurulan kardeşlik sofrasında Payaslı hemşerileri ile buluştu, birlik ve beraberlik pekiştirildi.
17 Mayıs Cuma günü Payas HATSU önünde sevgi, hoşgörü, rahmet ve bereket çerçevesinde gerçekleştirilen iftar yemeğine Başkan Savaş’ın yanı sıra CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, CHP Payas ilçe yöneticileri, İYİ Parti Hatay İl Başkanı Ali Seçer ve çok sayıda Payaslı katılım gösterdi.
Her yıl olduğu gibi bu yıl da birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan’ın maneviyatını Hatay halkı ile bir arada yaşamak isteyen Başkan Savaş ve kardeşlik sofrasında buluştuğu hemşerileri dualar eşliğinde oruçlarını açtı.
İftar yemeğinin ardından Ramazan kültürünü yaşatmak adına sahneye koyduğu geleneksel Türk tiyatrosu örnekleriyle vatandaşlara unutamayacakları bir gece yaşatan HBB Şehir Tiyatrosu; gölge oyunu, meddah, orta oyun, Aşuk ile Maşuk, köçek ve mani ile izleyenlerden büyük beğeni topladı.
Mehmet ÖZGÜN

DİĞER VİDEOLAR