Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Payas’ta gümrük kaçağı sigara operasyonu

Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Payas ilçesinde gerçekleştirdiği denetimlerde gümrük kaçağı

Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Payas ilçesinde gerçekleştirdiği denetimlerde gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. 09 Eylül 2025 tarihinde Cumhuriyet Mahallesi’nde park halinde duran bir motosikletin yanında F.F. isimli şahıs görülmesi üzerine ekipler, şahıs ve motosiklet üzerinde inceleme yaptı.
Yapılan sorgulamalarda şahsın aranan kişiler arasında olmadığı, motosikletin ise herhangi bir olumsuz kayda sahip olmadığı belirlendi. Ancak şahsın yanında taşıdığı siyah poşetin içeriği incelendiğinde, 70 paket Slim Tekel 3000 ve 70 paket Tekel 3000 marka gümrük kaçağı sigara bulundu.
Ele geçirilen sigaralar muhafaza altına alınırken, F.F. hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında yasal işlem başlatıldı.