Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Payas’ta Millet Bahçesi Açıldı

Hatay’ın Payas ilçesinde, “Korunan Tarih, Gelişen Şehir” anlayışıyla, Kale’nin siluetini bozmadan sit alanlarını koruyarak yapılan Millet Bahçesi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Hatay'ın Payas ilçesinde, "Korunan

Cumhur İttifakı’nın Payas Belediye Başkanı ve 31 Mart’ta tekrar aday gösterilen Bekir Altan, ilçenin coğrafyasına özgü değerleri kapsayan ve gelecekte kültürel peyzaj kimliği ile markasını temsil edecek özgünlükte bir Millet Bahçesi’nin açılışını gerçekleştirdi.
Açılış törenine Cumhur İttifakı Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ın yanı sıra, Ak Parti eski Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da katıldı.
Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi yanında düzenlenen açılış törenine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. MHP İl Başkanı Mehmet Feyzi Altay, Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan Yıldırım, Payas Yardımlaşma Derneği Başkanı Enver Höbek ve ilçe başkanları da törende hazır bulundu.
Cumhur İttifakı Payas Başkanı Bekir Altan, açılışta yaptığı konuşmada, Hatay’ın en büyük parkının geçen hafta İskenderun’da açıldığını belirterek, “Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı bu rekoru elimizden aldı, sayın başkanımız şu an aramızda. İskenderun’a çok güzel hizmetleri oldu, kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi. – İlyas Yiğit-