Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Polis-Zabıta işbirliği çalışma

Duygu Tacirlerine Geçit Yok Hatay halkının huzuru için gereken tüm

Duygu Tacirlerine Geçit Yok

Hatay halkının huzuru için gereken tüm önlemleri il genelinde alan Hatay Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarına tüm birimleriyle devam ediyor.
Büyükşehir Zabıta Daire Başkanlığına bağlı ekipler, Hatay İl ve Antakya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle şehir dışından Hatay’a gelen dilencilere karşı ortak çalışma gerçekleştirdi.
Büyükşehir zabıtaları emniyet mensupları ile birlikte çevre illerden Hatay’a gelen, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu cadde ve sokaklarda dilencilik yapmayı alışkanlık halinde getirerek vatandaşları rahatsız eden dilencilere karşı gerekli işlemleri yaptı.
Konargöçer olarak yaşayan 8 ailedeki toplam 38 şahıs hakkında gerekli işlemleri gerçekleştiren ekipler, asayiş ve trafik yönünden yapılan sorgulamaların ardından dilencileri araçlarla Hatay dışına götürdü. Mehmet ÖZGÜN