Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Sedat Cereci, Kovid 19 ile ilgili yazdığı kitap kabul edilmek kaydıyla, Van’daki bir bilimsel kongreye davet edildi. MKÜ-İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. cereci’ye gönderilen davet yazısı şöyle:
“24-25 Temmuz 2020 tarihleri arasında Van’da düzenlenecek olan Van Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi’ne değerlendirilmek üzere göndermiş olduğunuz ‘Corona Günlerinde Medya Hareketleri ve Toplumsal Tutum’ isimli eseriniz, Kongre Bilim ve Hakem Kurulu tarafından kabul edilmiştir. Sözlü sunum yapmak üzere teşriflerinizi, saygılarımla arz ederim.”
Öte yandan, iletişim alanında 38 yıldır kuramsal ve uygulamalı çalışmalar yapan Prof. Dr. Sedat Cereci, 26. Kitap çalışmasını sonlandırdı. Kitap, makale ve film çalışmalarını yıllardır çok dilli olarak sürdüren Prof. Dr. Sedat Cereci, daha önce Türkçe ve İngilizce olarak yazdığı sosyal medya konusunu, değişik bir açıdan Almanca olarak kitaplaştırdı.
Prof. Dr. Sedat Cereci’nin 26. kitabı olan Almanca Sosyal Medya Kitabı’nda, bir anlamda insanlık tarihi ve teknolojinin gelişimi temelinde, hipermodern çağın insanlarının yaşam kültüründen söz edildiği belirtildi. Kitapta hipermodern çağda, resmi işlemlerden günlük görüşmelere, pazar alışverişinden sosyal etkinliklere kadar hemen her işin ve eylemin, yeni medya aracılığıyla yapıldığı vurgulandı. -Cemil Yıldız-
Prof.Dr. Cereci’ye Bilimsel Kongre Daveti
![Prof.Dr. Cereci’ye Bilimsel Kongre Daveti Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Sedat](https://antakyagazetesi.com/wp-content/uploads/2020/06/mkü_sedat.jpg)