Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pulat: En Büyük Transferimiz Kadroyu Korumak

Hatayspor Teknik Direktörü Özhan

Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat, en büyük transferlerinin mevcut kadroyu korumak olduğunu belirtti. Pulat, Erzurum kampında geçen 20 günün ardından takımın hazırlıklarını değerlendirdi. Erzurum’un kamp için özel bir yer olduğunu vurgulayan Pulat, hava şartlarının İzmir, İstanbul ve Mersin gibi şehirlerle kıyaslandığında daha elverişli olduğunu söyledi.

 

Pulat, TRT’ye yaptığı açıklamalarda, Hatayspor’un yeni sezona daha güçlü bir şekilde girmek için çalıştığını ve oyunu bir üst seviyeye taşıyacak bir takım kurmayı hedeflediklerini belirtti.

 

“Önemli bir oyuncumuz olan Dele-Bashiru’yu Lazio’ya kaybettik. Emeklerinden dolayı teşekkür ederim, kulübümüze büyük fedakarlıklar yaptı. Onun yerini doldurmak kolay değil ama biz bu sezon oyun gücümüzle var olmak istiyoruz. Takımın geometrisini değiştirmeye yönelik hamleler yaptık. Daha kompakt ve top rakipteyken iyi oynayan bir takım olduk. Şimdi ise top bizdeyken nasıl oynamamız gerektiği konusunda oyuncuları ikna ettik,” diyen Pulat, kadronun korunmasının önemine dikkat çekti.

 

Geçen sezonun zorluklarına rağmen Hatayspor’un ligde kalmayı başardığını belirten Pulat, bu sezon birbirini tanıyan ve doğru takviyelerle güçlendirilmiş bir takım kurmayı hedeflediklerini söyledi.

 

**4 Yeni Transfer Planı**

 

Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat, 4 yeni transfer yapmayı planladıklarını açıkladı. Orta sahaya biri yerli biri yabancı iki takviye yapmayı düşündüklerini belirten Pulat, bir kenar oyuncusu ve bir stoper alacaklarını söyledi.

 

Pulat, “30 kişilik fazla rekabet duygusuyla kaotik bir ortam oluşturmaktansa oynayanın, girenin ve çıkanın rekabet içinde olduğu bir kadro yapısı benim için daha mantıklı geliyor. Bu 4 oyuncuyu da aldığımızda lige hazır halde inşallah başlayacağız,” diyerek transfer planlarını özetledi.

 

Hatayspor, yeni sezonda oyun gücüyle var olmayı hedeflerken, doğru takviyelerle kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. -Mehmet Durmaz-