Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Rekor Kazanımlarla Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

İskenderun Demir ve Çelik A.Ş. (İSDEMİR) ile Özçelik-İş Sendikası arasında

İskenderun Demir ve Çelik A.Ş. (İSDEMİR) ile Özçelik-İş Sendikası arasında 2025-2026 dönemini kapsayan Toplu İş Sözleşmesi büyük kazanımlarla imzalandı. İki yıl sürecek olan sözleşme, çalışanlara hem ücret hem de sosyal haklar açısından önemli iyileştirmeler getiriyor.

Sözleşme Detayları:

  • 1. Altı Ay: %25 zam

  • 2. Altı Ay: %21 zam

  • 3. ve 4. Altı Aylar: Enflasyon oranı + %3 refah payı

  • Sosyal Haklar: 1. yıl için %100 artış

  • Kırtasiye Yardımı: 15.000 TL net ödeme

Toplu sözleşmeye dair açıklamalarda bulunan Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, “Bu başarının gerçek mimarı İSDEMİR emekçileridir. Refah seviyesini ileriye taşıyan bir sözleşmeye imza attık. Hayırlı olsun!” ifadelerini kullandı.

İSDEMİR çalışanları ve sendika temsilcileri, imzalanan sözleşmenin ardından memnuniyetlerini dile getirirken, elde edilen kazanımların çalışma barışını ve verimliliği daha da artıracağı vurgulandı.