Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rektör Eren’den Öğrencilere Destek

Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü

Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren, bu yıl üniversiteden ilk kez katılan ve kendi kategorilerinde birinci ve ikinci olarak büyük başarı elde eden öğrencileri Adana’da ziyaret etti. Rektör Eren, şampiyonlar liginde ter döken öğrencilerle bir araya gelerek, başarılarından dolayı takımları tebrik etti.
Üniversitenin TEKNOFEST takımları, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST’te, Millî Teknoloji Hamlesi vizyonuyla 2-6 Ekim 2024 tarihlerinde Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda yerlerini aldı. 5-8 Eylül 2024 tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirilen yarışmalarda, Turizm Teknolojileri alanında geliştirdikleri “Antiochia” projesiyle birinci olan Kırkbeşlik takımı ve İnovasyon Yarışması, Nadir Hastalıklar/Genetik Tedavi kategorisinde ikinci olan Gene’s takımı projeleriyle TEKNOFEST Adana’da yarışma heyecanını sürdürüyor.
Rektör Eren, üniversite takımlarının ilk katılımının başarılarının, gelecek yıl için tüm öğrencilere motivasyon kaynağı olacağını ifade etti. Eren, üniversitenin köklü geleneğini TEKNOFEST gibi önemli platformlarda temsil edecek öğrencileri her türlü imkanla destekleyeceğini vurguladı.