Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Rezerv de vatandaş mağdur edilmeyecek”

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Antakya ve Defne ilçelerindeki rezerv yapı alanlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Güzelmansur, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Vedat Gürgen ile yaptığı görüşmeyi paylaşarak, rezerv yapı alanlarının belirlenmesinde yerel halkın görüşlerinin dikkate alınacağını vurguladı.

CHP Hatay Milletvekili Mehmet

Güzelmansur’un açıklamalarına göre, rezerv yapı alanlarıyla ilgili kesinleşmiş mahalle bazlı alanların henüz belirlenmediği, bu alanların belirlenirken belediyelerin, muhtarların ve ilgili sivil toplum kuruluşlarının görüş ve düşüncelerinin ön planda tutulacağı belirtildi. Ayrıca, rezerv yapı alanı ilan edilen yerlerde tamamen yıkılmış mahallelerin öncelikli olarak ele alınacağı ifade edildi.
Güzelmansur, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Rezerv yapı alanları ilan edilen yerlerde vatandaşlarımızın mağdur olmaması için titizlikle hareket edilecek. Bu süreçte yerel halkın katılımı ve görüşleri büyük önem taşıyor. Tamamen yıkılmış mahalleler öncelikli olarak ele alınacak, vatandaşlarımızın konutlarıyla ilgili endişe yaşamamaları için gerekli önlemler alınacaktır” dedi. -Adil Yeşildağ-