Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rota, Serkan Özbalta Yönünde…

Hatayspor’da Yönetim ile Teknik

Hatayspor’da Yönetim ile Teknik Direktör Serkan Özbalta, 3 gündür görüşüyor. Taraftar, anlaşmaya çok yakın.

Hatayspor’da teknik direktör, bugün ya da en geç yarın belli olabilir. Gelişmeler, bunu işaret ediyor. Hatayspor Yöneticileri, geçtiğimiz Cuma akşamı ve Cumartesi sabahı art arda, toplam 10-12 saatlik toplantılar yaparak, teknik direktör sorununu masaya yatırdı. Görüşülen isimler, alınan teklifler masaya yatırıldı. Bu arada Engin Fırat’tan sonra Hatayspor’un dikkate aldığı 5-6 teknik direktör ismi daha olduğu kaydedildi.

Şimdiye kadar görüşülen isim sayısı sadece 3. Diğer isimlerle ilgili aracılar, menajerler ya teklif getirdi ya da teklif götürdü. Bordo-Beyazlı ekip açısından bunlar içinde en ciddiye alınabilecek olan ise Serkan Özbalta ile yapılan görüşmeler.

Süper Lig’de Altay’ı 2 ay çalıştıran Serkan Özbalta ile görüşmelerde anlaşmaya çok yakın olunduğu haberleri geliyor. Hatayspor’un, bugün ya da yarın teknik direktörünü belirleyerek kamuoyuna açıklamasının da çok sürpriz olmayacağının altı çiziliyor.

SERKAN ÖZBALTA KİMDİR

Trabzon Of doğumlu, 43 yaşında. Futbol kariyerinde; Ankara Bugsaşspor, Ofspor, Maltepespor, Erzincanspor, Giresunspor, Kahramanmaraşspor, Ünyespor, Kayserispor ve Gümüşhanespor formalarını giydi. Teknik direktör olarak da Keçiörengücü ile Manisa FK, son olarak da 1,5 süreyle Altay takımlarında görev aldı. Serkan Özbalta’nın Altay Kulübü karnesi; 7 Maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi şeklinde.

Teknik Direktör Serkan Özbalta, Şubat ayında görev aldığı Altay’dan yine kendi isteğiyle istifa etti ve Mart ayı sonunda görevi bıraktı. -Cemil Yıldız-