Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

RS Otomotiv Grubu’ndan miniklere moral hediyesi

RS Otomotiv Grubu, depremzedelere

RS Otomotiv Grubu, depremzedelere yardım elini sürdürüyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Ünaldı ve yönetim kadrosu, konteyner kentlere yaptıkları ziyaretlerle miniklere moral ve motivasyon sağlamaya devam ediyor. RS Otomotiv Grubu tarafından akıllı tablet, polar mont, uçurtma ve çeşitli hediyelerin dağıtıldığı etkinliklerde çocuklara pamuklu şeker de ikram edildi. Aileler, çocuklarının mutluluğu karşısında duygulu anlar yaşarken, RS Otomotiv Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Ünaldı ve beraberindekilere teşekkür ettiler.

Ünaldı, yaptığı açıklamada,

“Yaşanan büyük felaket bizi derinden etkiledi. Yaraları sarabilmek adına depremin hemen sonrasında çalışma arkadaşlarımızla birlikte bölgeye koştuk. Bugün depremin üzerinden 14 ay geçti ve biz bu süre zarfında hep bölgede olduk. Çocuklar bizim geleceğimizdir. Bu nedenle onların mutluluğu ve motivasyonu bizim önceliğimiz oldu.” dedi.

RS Otomotiv Grubu’nun Hatay Bayisi Ahmet Mahir Gürler ise, “Depremin ilk anından itibaren bölgede yer alan RS Otomotiv Grubu’nun faaliyetlerinde yanlarında yer almanın heyecanını yaşadık. Miniklerin mutluluğu bizleri de mutlu etti ve duygulandırdı. Kıymetli Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Ünaldı’ya her daim depremzedelerin yanında olduklarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.” şeklinde konuştu.

 

(Yusuf Cemil Karaçay)