Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Saadet Adayı N. Çalışkan’ın Hedefinde İktidar Var: “Ukrayna’ya İHA, Filistin’e Dua mı?”

Saadet Partisi’nin Hatay Büyükşehir

Saadet Partisi’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necmettin Çalışkan, iktidarın dış politikasını eleştirerek Türkiye’nin Ukrayna’ya İHA verirken, Filistin için ise sadece dua etmekle yetindiğini söyledi. İktidarın bu tutumunun samimi olmadığını belirten Saadet Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necmettin Çalışkan, Hatay için aydınlık günlerin ise çok yakın olduğunu ifade etti.

Saadet adayı milletvekili Çalışkan’ın seçim mesajlarından özet ana başlıklar ise şunlardır:

 

  • Aydınlık günler çok yakın, Hatay’ın umudu olacağız. Birlikte daha iyi bir gelecek için!Ukrayna’ya İHA, Filistin’e Dua mı?
  • Milli Görüş Belediyeciliği milletimizin dermanıdır.
  • Yayladağı Yeniceköy Mahallesi’nde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Hoş sohbetleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.
  • Dörtyol Belediye Başkan Adayımız Halil Olgun ile birlikte Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ettik. Ülkemizin ve Hatay gündemi üzerine değerlendirmelerde bulunduk. İlk Kurşun Gazetesi İmtiyaz sahibi ve Cemiyet Başkanı Sedat İskenderoğlu’na misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.Dörtyol Çarşı esnafı ve vatandaşlarımızı Dörtyol Belediye Başkan Adayımız Halil Olgun ile birlikte ziyaret ederek, hasbihal ettik.
  • Dörtyol’u daha yaşanabilir bir şehir yapmak için çalışacağız.

(Adil Yeşildağ)