Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sağlık Bakanı Koca Hatsu’ya Sahip Çıktı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca katıldığı bir televizyon programında Hatay’da yaşanan su sorununa değinerek Hatay Büyükşehir Belediyesi ve HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın çabalarını övdü.

Belediyenin iyi niyetle su sorununu çözdüğünü ancak HATSU’nun deprem felaketi sonrası özellikle alt yapıda sınırlı imkanlar ile çaresiz kaldığını ifade etti.

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Sağlık bakanı Fahrettin Koca’ya açıklamalarından dolayı teşekkür ederek şu açıklamayı yaptı.“Sağlık Bakanı Sayın Fahrettin Koca, Sn Fatih Altaylı’ya verdiği röportajında; “Şu anda su, Hatay’da en önemli sorunların başında geliyor. Sakın kimse yanlış anlamasın. Belediye yapamıyor demiyorum, elinden geleni yapmaya çalıştığını görüyorum ama sonuç olarak belediyelerin imkanları sınırlı ve bir de deprem geçirmiş bir belediye. Su sorunu için DSİ’nin devreye girmesi şart. En acil sorun bu. Kullanma ve içme suyu çok ama çok acil bir mesele.”demiş Sayın Fahrettin Koca’ya çok teşekkür ederim. Evet, Hatay çok zor durumda, sabrımız tükenmek üzere. Afet kanun ve yönetmelikleri çerçevesinde bir kez daha tüm Bakanlıkları Hatay’da sorumluluklarını yerine getirmeye çağırıyorum.”