Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Şahsi Meselemiz” film çekiminin komik gerekçesi

Geçtiğimiz günlerde çekimine başlanan

Geçtiğimiz günlerde çekimine başlanan “Şahsi Meselemiz” adlı deprem filmi çekimleri tamamlandı. Filmin yönetmeni Bülent Durgun, depremde yaşanan acıları anlatmak ve yaklaşan İstanbul depremi öncesi insanları önlem almaya teşvik etmek istediklerini kaydetti
Hatay’da çekimleri yapılan ‘Şahsi Meselemiz’ isimli sinema filminin çekimleri devam ederken, yönetmen Bülent Durgun, depremin acılarını unutturmamak için bu filmi yaptıklarını söyledi. Yönetmen Durgun; Filmin amacı depremde yaşanan acıları beyaz perdeye aktarmak ve Türkiye’nin deprem gerçeğine vurgu yaparak yaklaşmakta olan İstanbul depremine dikkat çekmek olduğunu belirtti.
Depremde yaşanan acıları anlatmak, daha önce yaşanılan Elazığ, Van, Erzincan, Bingöl depremlerini de ele almak ve yaklaşan İstanbul depremi öncesi uyarıda bulunmak üzere bu filmi çektiklerini söyleyen Bülent Durgun; son depremde kendisinin de Malatya’daki yakın akraba ve tanıdığı birçok kişinin hayatını kaybettiğini kaydetti
Antakya’nın depremden en çok etkilenen, en çok yıkımın ,ölümün yaşandığı yer olduğunu hatırlatan Film yapımcısı Bülent Durgun, ”İstedik ki acılar unutulmasın siyaset üstü film olsun, enkaz altından çıkartılanları filme almak suretiyle de felaketin boyutunu anlatmak istedik” dedi.
Bu arada “Şahsi Meselemiz” filmi çekimlerinin yapıldığı Erzurum konteynerinda AYŞE adlı 6-7 yaşlarındaki kız çocuğunun yaş günü kutlaması da filme konuk oldu. Üsküdar film yapım şirketi bünyesinde Görsel Ateş’in yönetmenliğinde, Bülent Durgun’un yapımcılığında ilimizde gerçekleşen ve çekimlerinin tamamlandığı belirtilen “Hatay şahsi meselemiz” filminde rol alan sanatçılardan bazıları şunlar: Uğur Çavuşoğlu, Hilal Anay, Emre Özmen, İskender Bağcılar, Melisa Tuncer, Suzan Aksoy.