Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şahutoğlu kardeşler anısına tenis turnuvası

İskenderunlu Doktor Yılmaz Şahutoğlu’nun

İskenderunlu Doktor Yılmaz Şahutoğlu’nun eşi ve iki kız çocuğunun 6 Şubat 2023 depreminde hayatını kaybetmesi üzerine, onların anısına bir Tenis Turnuvası düzenlendi. Bu turnuva, 25-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

Tenis turnuvasının organizasyonunu üstlenen Milli Takım Antrenörü Mehmet Doğan, MD Tennis Academy olarak, Zeynep-Deniz Şahutoğlu kardeşler adına düzenlenecek olan Tenis Turnuvası’nın ilkinin 25 Nisan’da yapılacağını duyurdu.

Ayrıca, işletme sahibi ve Milli Takım Antrenörü Mehmet Doğan, MD Tennis Academy’e depremde hayatını kaybeden Zeynep-Deniz Şahutoğlu kardeşlerin anısına “Zeynep-Deniz Şahutoğlu Spor Tesisleri” adını verdiklerini açıkladı. Bu adım ile birlikte, Iskenderun’a kazandırılan bu spor tesislerine “Zeynep-Deniz Şahutoğlu Spor Tesisleri MD Tennis Academy” ismi verilerek, deprem şehitlerinin anıları ölümsüzleştirilmiş oldu.

Bu arada, Dr. Yılmaz Şahutoğlu’nun eşi ve çocukları anısına geçtiğimiz günlerde bir yelken yarışması düzenlendiği de hatırlatıldı. – İlyas Yiğit-