Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samandağ Belediyesi Ekipleri Sahada

Samandağ Belediyesi Fen İşleri

Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde bozulmuş ve deforme olmuş yolları yenilemek için yoğun bir çalışma yürütüyor. Samandağ Belediyesi, sahadaki bu çalışmalarıyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Tüm mahallelerde eş zamanlı çalışmalarını sürdüren Samandağ Belediyesi ekipleri, General Şükrü Kanatlı Mahallesi, Kurtderesi Mahallesi, Yeni Mahalle ve Cumhuriyet Mahallesi’nde bozulmuş, çukurlarla dolu ve çevreye toz yayan sokak ve caddeleri yenileme çalışmalarını sürdürüyorlar.

Samandağ Belediye Başkanı Emrah Karaçay’ın talimatları doğrultusunda, ilçede bozuk yol, bakımsız cadde ve sokak bırakmamak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Fen İşleri ekipleri, General Şükrü Kanatlı Mahallesi 6651. Sokak’ta zemin düzenleme ve stabilize yol çalışmalarının ardından parke döşeme çalışmalarına başladı. Kurtderesi Mahallesi Atar Sokak’ta ise bozulmuş eski parke sökülerek, zemin iyileştirme çalışmalarının ardından parke döşeme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Birçok mahallede eşzamanlı olarak çalışmalarını sürdüren Fen İşleri ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi 43. Sokak ile Yeni Mahalle Mezarlık Sokak’ta parke onarım çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kısa zamanda tamamlanarak, yeni yüzüne kavuşan cadde ve sokaklar vatandaşların hizmetine sunulacak.”

Samandağ Belediyesi’nin bu çalışmaları, ilçe halkına daha güvenli ve konforlu bir ulaşım imkanı sunmayı amaçlıyor. – Mehmet Durmaz-