Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kültür

Samandağ Gülbahar Halk Korosu Depremzedelere Destek Oluyor

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından Samandağ Gülbahar Halk Korosu, geçtiğimiz günlerde Ankara Mamak İlçesinde bulunan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde bir konser verdi.

Hatay’ın üç semavi din ve kültürünü, değerlerini ve türkülerini korumak amacıyla kurulduklarını açıklayan Samandağ Gülbahar Halk Korosu, depremde ailesini kaybetmiş çocuklara yönelik yardım konserleri düzenliyor.

Konserlerden Elde edilen gelirle bir nebze de olsa deprem yaraların sarılması ve hep birlikte gelecek güzel günlerin inşası amaçlanıyor.

Samandağ Gülbahar Halk Korosu, statü gözetmeden her kesimden ve meslekten insanlardan oluşuyor. Ev Hanımı, öğretmen, hurdacı, fotoğrafçı vb. Meslek grupları koristler harika işler çıkarıyor.

Daha önce isim olarak Samandağ Halk Korosu olan bu kuruluş, koronun kuruluşunda ve sürecinde cok büyük emekleri olan ancak depremde kaybettikleri, Gülbahar Beyaz anısına isimlerini Samandağ Gülbahar Halk Korosu olarak değiştirdiklerini aktardılar. Koro Şefi Gönül Beyaz “Depremde Ablam Gülbahar’ı kaybettik. Onun bu koroda çok büyük emekleri vardı. Biz de ona minnet duygusu ile koromuzun ismini Samandağ Gülbahar Halk Korosu olarak değiştirdik” diye konuştu.

Samandağ Gülbahar Halk Korosu, yeni konser tarihlerinin 11 Temmuz Salı Günü Saat 20.00’de Evvel Temmuz Festivali kapsamında Samandağ Zerdali Kır Bahçesinde olacağını duyurdu.

Samandağ Gülbahar Halk Korosu Ankara Konseri

DİĞER VİDEOLAR