Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samandağ’da parklara saldırı yapılıyor

Hatay’ın Samandağ ilçesinde ki

Hatay’ın Samandağ ilçesinde ki çocuk parklarındaki oyun malzemeleri, aydınlatma direk ve lambaları ile diğer malzemelere zarar verildiği kırıldığı yok edildiği öne sürüldü.

İddiayı ortaya atan Samandağ belediye başkanı Refik Eryılmaz konuyla ilgili şöyle dedi:

“Kıymetli Vatandaşlarımız, Halkımızın rahat bir şekilde oturmaları, çocuklarımızın oyunlar oynadıkları ve hatta afetlerde toplanma alanı olarak kullanılan parklarımıza maalesef kirli zihniyetli kişi veya kişilerce yine zarar verildiğini üzülerek görmekteyiz.

Yaşadığımız büyük afetler, salgınlar bizlere dayanışmanın ve yardımlaşmanın önemini anlatsa da, bazı kendini bilmezlere ise insanlık adına hiç bir şey öğretemediğini görüyoruz.

Maalesef bu sabah Ahmet Yiğit Parkı’nda temizlik çalışmalarımız esnasında bu kötü manzarayla karşılaştık. Halkımızın parasıyla yaptığımız bu parkları kullanılmaz hale getirerek kırıp dökenleri kınıyoruz.

Birbirimize en çok sarılıp kenetlenmemiz gereken bu zamanda, bazı memleket düşmanlarının yaptığı bu saldırılar kabul edilemez boyutlara ulaşmıştır.

Yapılan bu çirkin saldırıya ilişkin savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Bu işin takipçisi olacak, faillerin yakalanması için ne gerekiyorsa yapacağız. – İlyas Yiğit-