Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sanayi sitesindeki tamirhaneler alevlere teslim oldu

Hatay’ın merkez Antakya ilçesinde bir otomobil tamirhanesinde çıkan ve kısa

Hatay’ın merkez Antakya ilçesinde bir otomobil tamirhanesinde çıkan ve kısa sürede çevredeki iş yerlerine sıçrayan yangın, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında 8 tamirhane zarar görürken, bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.

Antakya Sanayi Sitesi’nde henüz belirlenemeyen bir nedenle bir otomobil tamirhanesinde başlayan yangın, rüzgârın da etkisiyle kısa sürede büyüyerek çevrede bulunan 8 tamirhaneye daha sıçradı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alınırken, polis ekipleri bölgede güvenlik önlemleri aldı. Yangının tamamen söndürülmesinin ardından olası yeniden alevlenmelere karşı soğutma çalışmaları sürdürülüyor.

Öte yandan, İbrahim Naci Yapar da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Başkan Yapar, yangından etkilenen esnafa geçmiş olsun dileklerini ileterek, belediye ekiplerinin hasar tespiti ve gerekli destekler için sahada olacağını belirtti.

Yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldı