Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sandık Kokusu neden yok? Sandık Kokusu yeni bölüm bugün yayınlanmayacak mı?

Özge Özpirinççi ve Demet

Özge Özpirinççi ve Demet Akbağ’ın yer aldığı Sandık Kokusu dizisi konusu ile dikkat çekiyor. Sandık Kokusu dizisi 16 Ekim Çarşamba günü yayınlanacak mı sorusuna yanıt aranıyor. Peki, Sandık Kokusu neden yok, Sandık Kokusu yeni bölüm bugün yayınlanmayacak mı? Sandık Kokusu, Show TV’de izleyicilerle buluşan ve kadrosunda Özge Özpirinçci ve Demet Akbağ gibi ünlü isimlerin yer aldığı bir dizi olarak dikkat çekiyor. Dizinin yeni bölümünün 23 Ekim Çarşamba akşamı saat 20:00’de yayınlanması bekleniyordu. Ancak son bilgiler doğrultusunda, Sandık Kokusu bu akşam ekrana gelmeyecek.

Sandık Kokusu Dizisinde Son Bölümde Neler Oldu?

Son bölümde, Can’ın mahkemedeki ifadeleri herkesi şaşırtırken, Karsu işin içinde Reha’nın olduğunu fark eder. Ancak çevresindekiler Karsu’yu suçlamaya devam eder. Yaşamında radikal değişiklikler yapmaya karar veren Karsu, çocuklarını Reha’ya bırakma kararı alır.

Bu sırada, Filiz ve Hasan Adalar’a gezmeye giderken çıkan fırtına nedeniyle orada mahsur kalır. Aynı anda, Bora’nın bir daveti düzenlediğini öğrenen Ayça, bunu bir fırsata çevirmeye çalışır. Davete gösterişli bir şekilde katılan Ayça, Bora ve diğerlerinin ilgisini çeker. Bora, Karsu’ya Ayça’ya gül gönderme talimatı verir. Bu jest, Karsu’nun kıskançlık hissetmesine neden olur.

Sandık Kokusu Neden Yok?

Show TV yayın akışına göre, dizinin bu hafta planlanmış olan yeni bölümü, program değişikliği nedeniyle yayınlanmayacak. Yayın tarihiyle ilgili güncel bilgiler kanal tarafından henüz duyurulmadı. İzleyiciler, Show TV’nin yayın akışını takip ederek dizinin ekranlara dönüş tarihini öğrenebilir.

Bugün yaşanan TUSAŞ saldırısından dolayı dizi yayınlanmayacak.

Gelişmeleri kaçırmamak için Show TV’nin resmi yayın akışını ve dizi haberlerini takip etmeye devam edin.