Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Mehmet Hünkaroğlu

ŞANSSIZLIK MI?

Hatayspor, istikrarlı kadrosu ile 5-4-1 sistemiyle maça başladı. Bu, oynamaları gereken en iyi sistemdi. Savunmada Kilama ve Calvo, risk almamak için oyuna çok fazla katılmadı. Manaj’ı markaj altına alarak topla buluşmasını engellediler. Ancak bir duran topta Calvo’nun anlık pozisyon hatası, Sivasspor’a gol fırsatı sundu.

Oyun akışında Bamgboye, sağ kanadı çok etkili kullandı ve birçok tehlike yarattı. Sol kanatta ise Rivas, aldığı pası iyi değerlendirdi ve rakibin çıkarken yaptığı hatayı affetmeden şutörlüğünü konuşturarak beraberlik golünü attı. Hatayspor, orta sahayı kalabalık tutarak kenar bekleri Kamil Ahmet Çörekçi ve Cemali Sertel’i pozisyonlara göre hücuma çıkardı. Kilama, her zamanki gibi kontrollü oynayarak kontratak fırsatlarına izin vermedi ve Calvo ile birlikte savunma merkezini sağlama aldı.

İkinci yarıya Hatayspor oldukça iyi başladı; inançlı ve hırslıydı. Nitekim Calvo ve Görkem ikilisi duran toptan galibiyet golünü getirdi. Ancak bu golden sonra Hatayspor’un oyunu soğutması gerekirken, aynı tempoda devam etti. Bu sırada kontratakta Cemali Sertel’in eline çarpan top, Sivasspor lehine penaltıya neden oldu ve maçın kırılma anı yaşandı.

Beraberlikle devam eden maçta Hatayspor’dan bir gol daha beklenirken, yine bir duran toptan Sivasspor zor bir pozisyonda galibiyet golünü buldu. Maçın kalanında Hatayspor, akıl almaz bir şekilde birçok fırsatı değerlendiremedi ve ne yazık ki mağlup oldu.

Hatayspor, duran toplardan gol yemeye devam ediyor ve net kafa gollerini kaçırıyor. Özellikle galip duruma geçtikten sonra Abuobakar’ın oyundan alınmaması büyük bir hata olarak göze çarptı. Rıza hoca, Abuobakar ile oynamaya devam edecek mi merak konusu. Orta saha beşlimiz oyunu kontrol altına almasına rağmen 2-1’den sonra maçı soğutmayı başaramadık.

Bunun adı
ŞANSSIZLIK MI BECERİKSİZLİK Mİ?
ŞANSSIZ MIYDIK ACABA ?

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

SON HABERLER