Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şaşmaz: “Hatayspor’u yeniden ayağa kaldıracağız”

Hatayspor’da 9 Ekim’de yapılacak olağanüstü kongre öncesi başkanlığa adaylığını açıklayan,

Hatayspor’da 9 Ekim’de yapılacak olağanüstü kongre öncesi başkanlığa adaylığını açıklayan, Hatayspor’un eski başkanlarından merhum Mehmet Şaşmaz’ın kardeşi Mustafa Kemal Şaşmaz, projelerini tanıttı ve Süper Lig hedefini duyurdu.

Ağabeyinin “Hatayspor sevdası”nı miras aldığını belirten Şaşmaz, “Rahmetli ağabeyim bu kulüp için çok emek verdi. Vefat etmeden önce en büyük üzüntüsü Hatayspor’un küme düşmesiydi. Onun hayalini gerçekleştirmek üzere yola çıktık. Hatayspor’u tekrar Süper Lig’e çıkaracağız” dedi.

Projelerden öne çıkanlar

* Taraftar ile bütünleşme: İskenderun Sarıseki Stadı’nda birlik sağlanacak, amatör kulüplere sahip çıkılacak.
* Borçların kapanması: Transfer yasağı kaldırılacak, bir daha böyle bir sorun yaşanmayacak.
* Konaklama ve tesis: Yayladağı’ndaki otel Hatayspor’a açılacak, spor kompleksi kazandırılacak.
* Altyapı yatırımı: Profesyonel teknik adamlarla her yıl 2-3 futbolcu A takıma kazandırılacak.
* Sponsorluk: Forma reklamı ve isim hakkı için güçlü kuruluşlarla anlaşmalar yapılacak.
* Transfer müjdesi: Aralık ayında transfer tahtası açılınca 7-8 oyuncu takıma katılacak.

Projelerin kaynağına ilişkin eleştirilere yanıt veren Şaşmaz, “Hatayspor’u yönetmeye talip olduysak, bunun bir bedeli olduğunu biliyoruz ve ödemeye hazırız” diye konuştu.

Süper Lig hedefini yineleyen Şaşmaz, “Bu hayali gerçekleştirmeden bize uyku yok. Hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağız” ifadelerini kullandı.