Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Savaş: Sıkıntıları biliyoruz ve çözüm için gece gündüz çalışıyoruz

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Defne ilçesine bağlı Subaşı, Turunçlu, Özbek ve Döver Mahallesi muhtarları ve sakinleri ile bir araya gelerek, Sümerler Mahallesi Kocaeli Gebze Alışveriş Merkezi esnaflarını da ziyaret etti. Ziyaretler sırasında deprem sonrası yaşanan sorunları dinleyen Başkan Savaş, yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi.
Hatay’ın son zamanlardaki kuraklık verileri üzerine konuşan Başkan Savaş, ilin Türkiye’nin en kurak dört ilinden biri olduğunu ve deprem nedeniyle su kuyularının kuruduğunu veya yer değiştirdiğini belirtti. Ancak, içme suyu ihtiyacını karşılamak için yeni kuyular açıldığını ve içme suyu kalitesinin sürekli olarak kontrol edildiğini vurguladı.
Başkan Savaş, ziyaretler sırasında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “Her türlü ayrıştırmaya karşıyız. Belediye olarak Hatay’ımızın her noktasına, tüm vatandaşlarımıza eşit hizmet sunuyoruz. İmkânlarımız kısıtlı olabilir, ancak sıkıntılarınızı biliyoruz ve en elzem ihtiyaçlarınızı karşılamak için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.
Ayrıca, deprem sonrası kurulan yeni çarşıda esnafı ziyaret eden Başkan Savaş, esnafların istek ve tavsiyelerini dinleyerek, şehrin ticari hayatına katkı sağlamak amacıyla çözüm önerilerini paylaştı. Bu ziyaretler sırasında esnaf ve müşterilere moral ve destek vererek, bu zorlu süreçte birlikte hareket ederek daha güçlü olacaklarına olan inancını vurguladı.-Adil Yeşildağ-