Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Savaş: Yorulmadan yolumuza devam edeceğiz

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Reyhanlı’da vatandaşlarla buluştu. Savaş, şehrin sadece günlük siyasetin ötesinde bir değer olduğunu vurgulayarak, “Hatay hepimizin kişisel ve milli mücadelesidir” dedi. Savaş, yaptığı açıklamada, “Biz günübirlik siyaset yapmıyoruz. Bu şehri gerçekten seviyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Savaş, 15 ilçe arasında ayrım yapmadıklarını ve adaletli hizmetler sunduklarını belirterek, “Korkmadan, yılmadan, yorulmadan yolumuza devam edeceğiz” diye ekledi.

Reyhanlı ilçesinin Davutpaşa Bellene Mahallesi’nde Cüneydioğlu ailesinin ev sahipliğinde mahalle sakinleriyle bir araya geldiğini de dile getiren Savaş, “Bize sevgiyle kucak açan değerli hemşehrilerime yoğun ilgileri ve güvenleri için teşekkür ederim” şeklinde konuştu.  Başkan Savaş, açıklamalarının tamamında şu ifadelere yer verdi:

“Hatay hepimizin şahsi meselesidir ve bir milli mücadele meselesidir. Biz günübirlik siyaset yapmıyoruz.

Bu şehri çok seviyoruz. 15 ilçemizin arasında ayrım yapmadık, adaletli hizmet yaptık.

Korkmadan, yılmadan, yorulmadan yolumuza devam edeceğiz.  Reyhanlı ilçemizin Davutpaşa Bellene Mahallesi’nde Cüneydioğlu ailesinin ev sahipliğinde mahalle sakinleriyle bir araya geldik. Bizlere sevgiyle kucak açan kıymetli hemşehrilerime yoğun ilgileri ve güvenleri için teşekkür ederim. “