Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Şefik Çirkin’den FETÖ İddialarına Sert Çıkış

İYİ Parti Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, İYİ Parti Genel Başkanları

İYİ Parti Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, İYİ Parti Genel Başkanları Meral Akşener’in FETÖ terör örgütüyle bağlantılı gösterilmesine sert tepki verdi.

Hatay milletvekili A. Şefik Çirkin, gelişme ile ilgili olarak “ İYİ Partinin listelerine FETÖ müdahale etmişse bana niye etmemiş. Benim ne işim var mecliste FETÖ kafayı mı yemiş? Yapmayın!” açıklaması yaptı.

Çirkin:“ İYİ Partinin listelerine FETÖ müdahale etmişse bana niye etmemiş. Benim ne işim var mecliste FETÖ kafayı mı yemiş? Yapmayın!” dedi.

İYİ Parti Hatay Milletvekili Şefik Çirkin şöyle devam etti: “İYİ Partinin listelerine FETÖ müdahale etmişse bana niye etmemiş. Benim ne işim var mecliste?. FETÖ kafayı mı yemiş?!!! Yapmayın!!! Yıllarca yol gittiğiniz Meral Akşener’i şimdi FETÖ ile irtibatlandırmak hoş kaçıyor mu?”