Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Selçuk Bayraktar Antakya’da konut inceledi

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Kahramanmaraş’taki ziyaretlerinin ardından Hatay’ın Antakya ilçesine geçerek Katar-3 Konteyner Kenti, T3 Vakfı Bilim Çadırı ve Gülderen Mahallesi’nde yapılan Baykar konutları inşaat alanını ziyaret etti. Bayraktar, bölgedeki depremzedelerin yaralarını sarmak için çalışmaların devam ettiğini belirterek, “Çanakkale ruhuyla yaraları sarıyoruz” dedi.

Hatay’daki konut inşaatı çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade eden Bayraktar, “Baykar Türkiye Teknoloji Vakfı gönüllü ekipleri olarak Hatay’da sürekli olarak sahadayız. Milletimizin gösterdiği hassas duyarlıkla, yüksek bir seferberlik ruhuyla felaketin ilk gününden itibaren gönüllü olarak buradayız” şeklinde konuştu. Bayraktar ayrıca, Türkiye Teknoloji Vakfı’nın “deneyap” atölyelerinde öğrencilere eğitimler verildiğini ve bin adet konutun depremzedelere bağışlanmak üzere üç şehirde inşa edildiğini belirtti. Hatay’da 352 konutun inşa edildiğini ve bu konutların ağustos ayına kadar tamamlanmasının hedeflendiğini aktardı.

Faaliyetlerin devam edeceğini vurgulayan Bayraktar, depremzede vatandaşlara hizmet veren gönüllülere teşekkür etti ve hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi.
(Yusuf Cemil Karaçay)