Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SENTEZ-ART Sergisi Sanatseverlerle Buluştu

Sanatçılar Selmani Baki Kocaispir

Sanatçılar Selmani Baki Kocaispir ve Ünal Kuş, Aslı Özen’in küratörlüğünde düzenlenen SENTEZ-ART sergisinde sanatseverlerle bir araya geldi. Sanko Sanat Galerisi’nde gerçekleşen serginin açılış programı, Sanko yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda sanatseverin katılımıyla gerçekleştirildi.
Sergide, Selmani Baki Kocaispir’in zeytin ağaçları temalı çalışmaları izleyicileri kendine hayran bırakırken, Ünal Kuş’un figüratif resimleri sanatseverleri büyüledi. Sergi, 25 Ekim’e kadar her gün 10:00-22:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.
Açılışta söz alan Ressam Selmani Baki Kocaispir, “Muhteşem bir ortamda birbirinden kıymetli sanatseverlerle bir arada olmanın heyecanını yaşıyoruz. Değerli hocam Ressam Ünal Kuş ile birlikte kaçıncı sergimiz olduğunu bilmiyorum ama bildiğim tek şey, harika tabloların çok güzel bir ortamda sanatseverlerle buluşmasıdır,” dedi. Kocaispir, ayrıca, “Asrın felaketi” olarak adlandırılan 6 Şubat depremi sonrasında yaptığı zeytin ağaçları çalışmalarıyla sergide yer aldığını belirtti.