Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sıkıntıları Gidermek Adına Kolları Sıvadık

CHP Antakya ilçe teşkilatı,

CHP Antakya ilçe teşkilatı, mahalle ziyaretleriyle vatandaşlarla bir araya geliyor, sorunlarını dinliyor …

CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu, haftanın yedi günü, dur durak demeden mahalle mahalle gezerek vatandaşları dinlediklerini bildirdi.
Başkan Kutlu, programında belirlediği mahallelerde vatandaşların sorunlarını dinliyor. Her gün farklı bir mahalle ziyaretlerine devam eden Başkan Kutlu, geçtiğimiz gün Emlakevler pazar ziyareti ardından Cebrail mahallesi, Aksaray mahallesi, Mansurlu ve Akcurun Mahallelerini ziyaret etti, vatandaşlarla fikir alış verişinde bulundu.
Mücadelemiz, halka hizmet için …
Başkan Kutlu, ziyaretlerde yaptığı açıklamalarda: “Zorlu süreçten geçtiğimiz şu günlerde halkımızın sorunlarını çözme doğrultusunda mahalle ziyaretlerinde halkın talepleri ve istekleri noktasında elimizden geldiğince çözümcü davranıyoruz. Mahallelerimizde tespit ettiğimiz sorunları, oluşturduğumuz komisyonlarca raporlaştırıp, bir an önce gidermek için özveriyle çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını çözme noktasında kolları sıvadık. Durmadan, yorulmadan halkımıza hizmet için mücadelemize devam edeceğiz” dedi.
CHP olarak sadece seçim dönemlerinde değil her zaman vatandaşlarla birlikte olduklarını söyleyen Başkan Kutlu, “Esnafımızın, işçimizin, çiftçimizin ve kısacası memleketin her alanında alın teri döken vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Geleceğimiz için çocuklarımızın için her zaman varız, var olacağız. Bu zorlu süreci en kısa zamanda atlatacağımıza inanıyorum.
Bizler güçlü, onurlu, memleket sevdalısı insanlarız. Memleket sevdalısı olan vatandaşlarımızın geleceğine umutla bakması için çabamız sürecek” dedi. Mehmet ÖZGÜN