Ana Sayfa Arama Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Silivri’de duruşma yine gergin başladı

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu davası olarak bilinen ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik mali soruşturma kapsamında hazırlanan 3 bin 900 sayfalık iddianameyle açılan duruşmanın ikinci günü de gergin başladı.

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu davası olarak bilinen ve İstanbul

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik mali soruşturma kapsamında hazırlanan 3 bin 900 sayfalık iddianameyle açılan davanın ikinci günü de gergin başladı.

Mahkeme heyeti tutukluların avukatlarını önce salona almak istemedi. ardından çıkan tartışmalar üzerine  mahkeme başkanının talimatıyla avukatlar kimlik kontrolü yapılarak salona alınmaya başladı.

Bir yıl önce gözaltına alınan ve 106’sı tutuklu 402 sanıklı davanın ikinci celsesi bugün Silivri’deki Marmara Kapalı Cezaevi Duruşma Salonu’nda başladı.

CHP Şanlıurfa Milletvekili Av. Mahmut Tanalgerginlikle ilgili olarak yaptığı açıklamada  “Mahkeme Anayasanın hükümlerini ihlal etti. Burada biri yargılanacaksa bu kapıları avukatlar üzerine kapatan zihniyetin yargılanması lazım. Bu anayasayı ihlal suçudur. Ergenekon’da yaşanan aynı olayı yaşayacağız. Kimse hukukun üstünde değildir. Avukatsız yargılama, yargılama değildir. Otoriter rejim uygulamasıdıor”dedi.