Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Sinan Seyfittinoğlu’nun kalemi yeni nesillerle buluştu

Hatay’ın Defne ilçesinde bulunan Turunçlu İlkokulu’nda, duayen gazeteci Sinan Seyfittinoğlu’nun

Hatay’ın Defne ilçesinde bulunan Turunçlu İlkokulu’nda, duayen gazeteci Sinan Seyfittinoğlu’nun vefatının birinci yılı dolayısıyla anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi.

Antakya Kültür ve Tarih Vakfı tarafından okula gönderilen kalemler, güçlü kalemi ve gazetecilik mirasıyla iz bırakan Sinan Seyfittinoğlu’nu anmak amacıyla tüm öğrencilere dağıtıldı. Etkinlikle, Seyfittinoğlu’nun meslek hayatındaki duruşu ve kaleminin aydınlatıcı gücü yeni nesillere hatırlatıldı.

Etkinliğin gerçekleşmesine vesile olan öğretmen Yonca Özgül, Sinan Seyfittinoğlu’nun gazetecilikteki önemine vurgu yaparak, “Sinan Seyfittinoğlu’nu en iyi kalem anlatır. Onun kalemi bizi iyiliğe davet eder, aydınlığa çıkarır. Bu kalem hep var olsun, var olacak.” ifadelerini kullandı.