Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sırada Hatay var!

CHP Genel Başkanı Kemal

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul, Adana, Aydın ve Mersin’den sonra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanının da  aday olduğunu açıkladı. Açıklamanın ardından  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş  “4 buçuk yıldır hizmet ettik… Büyük bir oy farkı ile seçilebileceğimize inanıyoruz. Aynen devam edeceğiz” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’nin 100. kuruluş yıldönümü etkinliklerinde gazetecilerin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığıyla ilgili soruları üzerine “Mansur Bey, büyükşehir belediye başkanımızdır ve adayımızdır” dedi.

Mansur Yavaş  farklı bir belediyecilik anlayışı ortaya koyduklarını yolsuzluklarla mücadele ettiklerini kaydederek “İsraf etmeden, sadece Ankara halkının ihtiyaçları için hizmet ettik. Yolsuzluklarla mücadele etti. Aynen devam edeceğiz.” ifadesini kullandı.

Toplam 11 Büyükşehir belediyesinin 5’inde adaylar açıklandı. Gözler deprem bölgesinin en büyük kenti olan Hatay’a çevrildi. CHP,   Belediye Başkanı Dr. Lütfü Savaş ile mi devam edecek yoksa yeni bir aday mı gösterecek? Bu sorunun yanıtı önümüzdeki günlerde belli olacak. (Sami Gökçe)