Ana Sayfa Arama Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Şirketlerin kârı için halk mağdur edilemez

Uğur Mumcu Bulvarı’ndaki yolların bozulması ve tek Afet Toplanma Merkezi’nin

Uğur Mumcu Bulvarı’ndaki yolların bozulması ve tek Afet Toplanma Merkezi’nin imara açılması, Defne ve Antakya halkını mağdur etti. Hizam Hasırcı yetkililere çağrıda bulundu.
Defne Halk Temsilcileri Meclisi Başkanı ve Töb-Sen Genel Sekreteri Hizam Hasırcı, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, halkın günlük yaşamını etkileyen sorunlara dikkat çekti. Hasırcı, Uğur Mumcu Bulvarı’ndaki yolların bozularak “patates tarlasına” dönüştüğünü, araçların sanayiden çıkamadığını ve bozulan yolların faturasının vatandaş tarafından ödendiğini belirtti.
Hasırcı, “İki şirketin kârı için on binlerce insanın çektiği eziyete son verilmeli. Ana yol bir an önce trafiğe açılmalı ve yollar düzeltilmelidir” ifadelerini kullandı.


Ayrıca Hizam Hasırcı, halkın nefes aldığı ve olası afetlerde sığınacağı tek alanın imara açılmasına da tepki gösterdi. “Parkımızı ve Afet Toplanma Merkezimizi imara açma kararını hangi akılla aldığınızı halka açıklayın ve yanlıştan dönün” dedi.
Hasırcı, açıklamasını “Halkın alanları halkındır, rantın ve kâr hırsının kurbanı yapılamaz. Sürecin takipçisi olmaya devam edeceğiz” sözleriyle tamamladı.