Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sivasspor – Hatayspor ilk 11 açıklandı

Süper Lig’in 9. haftasında

Süper Lig’in 9. haftasında Sivasspor, Hatayspor ile karşı karşıya gelecek. Saat 13.30’da başlayacak mücadelede hakem Mehmet Türkmen düdük çalacak. Karşılaşmasının ilk 11’leri belli oldu.

İLK 11’LER

Sivasspor: Nikolic, Paluli, Sonko, Camara, Uğur Çiftçi, Charisis, Moutoussamy, Pritchard, Garry Rodrigues, Koita, Rey Manaj.

Hatayspor: Erce, Kamil Ahmet, Kilama, Calvo, Cemali, Görkem, Lamine, Pedro, Funsho, Rivas, Aboubakar.

Maç Öncesi Detaylar

Bein Sports bilgilerine göre, Son üç haftada gali̇p gelemeyen Net Global Si̇vasspor, Göztepe deplasmanında son anlarda yedi̇ği̇ golle sahadan puansız ayrılmıştı. Golcü oyuncu Rey Manaj’ın oynamadığı bu üç maçta özelli̇kle hücumda zorlanan Bülent Uygun’un öğrenci̇leri̇ 8 puan ve averajla 13. sırada haftaya gi̇rdi̇. Arnavut golcü Rey Manaj, son antrenmanlarda takımla bi̇rli̇kte çalıştı ve görev veri̇lmesi̇ hali̇nde forma gi̇yebi̇lecek.

Atakaş Hatayspor i̇se son olarak Trabzonspor i̇le evi̇nde 1-1 berabere kalıp mi̇lli̇ araya puanla gi̇rmi̇şti̇. Akdeniz ekibi bu sezon oynadiği 7 maçta üç beraberli̇k dört yeni̇lgi̇ alırken, henüz gali̇p gelemedi̇. Rıza Çalımbay i̇se uzun süre görev yaptığı Si̇vasspor’a karşı bu kez raki̇p olacak.