Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Skandal: Adalet Bakan Yardımcısı torpil yaptı

Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan

Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can, görevde yükselme sınavıyla ilgili torpil iddialarıyla gündeme geldi. Can’ın, telefonuna gelen torpil taleplerine yanıt verirken kameraya yakalanması dikkatleri üzerine çekti.
Türkiye Adalet Akademisi’nin Yargıtay binasında düzenlediği Mesleki Uygulama Yarışmaları Ödül Töreni’ne katılan Can, gönderilen torpil mesajlarına cevap verirken Fox TV kameraları tarafından görüntülendi. Görevde yükselme sınavına giriş yapanları yönlendiren Can’ın özel kalemine ilettiği mesajlar da kayıtlara yansıdı.
Can’ın özel kalemine yönlendirdiği “Adalet Akademisi’nde sosyal hizmet uzmanı olarak görev yapıyorum. Görevde yükselme sınavına girdiğimi söylemiştim, bilgilerimi atmamı istemiştiniz. İletiyorum, saygılarımla…” içerikli mesajlar, iddiaları doğrular nitelikteki belgeler arasında yer alıyor.
Öte yandan, bu olaylarla birlikte Adalet Bakanlığı bünyesinde görevde yükselme ve atamalarla ilgili tartışmalar da derinleşiyor. Kamuoyu, Adalet Bakan Yardımcısı Can’ın açıklamalarını ve bu iddialara ilişkin yapılacak adımları merakla bekliyor. – Adil Yeşildağ-