Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eğitimde 100. yıl tatili!

AKP Genel Başkanı ve

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyetin 100. yıldönümü nedeniyle 30 Ekim Pazartesi günü okulların tatil olduğunu açıkladı. Tatil kararını sosyal medya hesabı X’ten duyuran  Erdoğan Cumhuriyet Bayramımın Cumhuriyetin 100. yılına yaraşır bir coşkuyla kutlandığını belirterek  “Bu coşkuyu paylaşan milletime teşekkür ediyorum. Bu vesileyle, 30 Ekim Pazartesi okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerimizin 1 günlüğüne tatil edilmesi kararı aldığımızı bildirmek isterim.” paylaşımını yaptı.

Karara tepki gösteren öğretmen kökenli siyasetçi olan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce  sosyal medya hesabı X’ten yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Saat 22’de tweet atarak okulları tatil yaptıklarını duyuruyor. Ertesi gün okula gidecek çocuklar çoktan yatmış bile, tatilden Milli Eğitim Bakanı’nın bile haberi olduğundan şüpheliyim. Ne demişti Sakallı Celal: Tanzimat ilan ettik, olmadı meşrutiyet ilan ettik olmadı. Cumhuriyet ilan ettik olmadı. Yahu biraz da ciddiyet ilan etsek.(Adil Yeşildağ)